Romana English

1

Intretinere si service

ITSQuad asigura intretinerea si service-ul calculatoarelor, serverelor si perifericelor retelei dumneavoastra. Pe baza de revizii periodice si service la cerere mentinem continuitatea sistemului dumneavoastra informatic.

4

VPN

Facem legaturi intre sedii prin internet permitand aceleiasi companii cu mai multe sucursale sa beneficieze la comun de resursele din dotare.

7

Consultanta

Sfatuirea clientului in a lua cele mai bune decizii in proiectele care implica sistemul informatic existent sau viitor.

10

Linux Administration

Specialistii nostri asigura suport tehnic pentru infrastructura bazate pe sisteme linux: web, baze de date, email, aplicatii, etc.

2

Interventii

Cu un telefon sau un email puteti sa solicitati interventie de la distanta sau cu deplasare la sediul dumneavoastra. Interventia este intre 30 - 120 minute in functie de gravitatea problemei.

5

Virtualizari

Folosind tehnologia VMWARE sau HYPER-V virtualizam serverele existente creem noi structuri virtualizate reducem cheltuielile si costurile pentru noi achizitii.

8

IPv6

Pregatirea infrastructurii clientilor pentru migrarea la IPv6. Trecerea la IPv6 fara afectarea activitatii interne sau externe ale clientilor nostri.

11

Achizitii software si hardware

Achizitionam si intermediem orice echipament hardware sau program software pentru clientul final.

3

Audit

Servicii de audit tehnic pentru auditare finala proiecte. Realizarea de audituri a sistemului informatic existent, software si hardware. Pregatirea pentru anumite ISO, GDPR si certificari PCI-DSS. Realizarea de teste de penetrare.

6

VoIP

Construim telefonia interna si externa customizata pentru nevoile clientului. Construim mini-callcentere, cost-control, integram servicii de telefonie externa.

9

Windows Servers, AD,Exchange, IIS,...

Windows Servers, AD,Exchange, SharePoint, IIS, SQL. Fiind o companie orientata mai mult pe produse Microsoft, facem trecerea de la orice sistem de email la sistem Exchange, de la sisteme de documente la sistemul SharePoint, instalam si configuram sisteme de comunicare interna - Lync, administram pagini web si servere de baze de date.